Vraag een offerte aan

Interesse in dit voertuig? Wil je een vrijblijvende offerte ontvangen?

Vul het onderstaande formulier in en de verdeler van jouw keuze neemt zo snel mogelijk contact met je op met de beste offerte.

Gelieve alle velden met een * in te vullen

Titel *
Naam *
Voornaam *
Adres *
Straatnummer/Bus *

Postcode *
Gemeente *

Privé telefoon
GSM
Email

Vraag een video afspraak op afstand

Blijf in contact

We willen je graag op de hoogte houden. Bijvoorbeeld om je te herinneren aan je onderhoud of het einde van een abonnement, om je uit te nodigen voor een exclusief evenement of om je een interessante aanbieding te sturen. Maar we willen dat wel alleen transparant en met jouw toestemming doen.

Welke berichten wil je van Toyota ontvangen? Jij beslist!
*Toyota Belgium NV, je erkende verdeler of hersteller, maar ook onze andere entiteiten (Car security NV en Autoproduct NV, Toyota Motor Europe, Toyota Financial Services Belgium). Door het vakje aan te vinken, geef je ons toestemming om via alle kanalen contact met jou op te nemen (thuisadres, telefoon, e-mail …) Deze toestemming wordt verstrekt voor alle producten en diensten van Toyota, met inbegrip van de mobiliteitsoplossingen (verzekering, financiering, accessoires, verlengde garanties, pechverhelping, onderhoud, web connected diensten …). Deze toestemming is niet verplicht en kan op elk ogenblik ingetrokken worden via het e-mailadres privacy@toyota.be of door een brief te richten aan Toyota Belgium, klantendienst (privacy), Leuvensesteenweg 369, 1932 Zaventem. Als je niet langer gecontacteerd wil worden door je specifieke erkende verdeler/hersteller, neem dan rechtstreeks contact met hem op.

Wat doet Toyota met je persoonlijke gegevens?
Uw persoonsgegevens worden verwerkt voor verschillende doeleinden, in het bijzonder om te antwoorden op je aanvraag voor een offerte of voor de verkoop van onze producten en diensten (wettelijke basis: de uitvoering van een contract), om de kwaliteit van onze producten en diensten te verbeteren, voor tevredenheidsonderzoeken (wettelijke basis: ons rechtmatig belang), om je marketingcommunicatie te sturen of om je te herinneren aan belangrijke data (wettelijke basis: jouw toestemming). Je gegevens kunnen met je toestemming worden doorgegeven aan andere entiteiten binnen onze organisatie of merkomgeving of aan onze zakelijke partners. Conform met de GDPR-wetgeving, heb je het recht om je gegevens in te kijken, te laten corrigeren, de verwerking ervan te beperken, de overdraagbaarheid ervan op te vragen of om ze te laten verwijderen. Daarvoor stuur je een e-mail naar privacy@toyota.be of brief naar Toyota Belgium, klantendienst (privacy), Leuvensesteenweg 369, 1932 Zaventem. Meer informatie over ons beleid inzake gegevensbescherming vind je op https://nl.toyota.be/legal/priveleven, https://www.toyota.lu/legal/vie-privee of bij je erkende verdeler/hersteller.