Blijf op de hoogte

Wenst u op de hoogte gebracht te worden van het laatste nieuws over de Toyota AygoX? Laat ons uw gegevens na en we sturen u een e-mail met alle informatie.

Gelieve alle velden met een * in te vullen

Blijf in contact

We willen je graag op de hoogte houden. Bijvoorbeeld om je te herinneren aan je onderhoud of het einde van een abonnement, om je uit te nodigen voor een exclusief evenement of om je een interessante aanbieding te sturen. Maar we willen dat wel alleen transparant en met jouw toestemming doen.

Welke berichten wil je van Toyota ontvangen? Jij beslist!
*Toyota Belgium NV, je erkende verdeler of hersteller, maar ook onze andere entiteiten (Car security NV en Autoproduct NV, Toyota Motor Europe, Toyota Financial Services Belgium). Door het vakje aan te vinken, geef je ons toestemming om via alle kanalen contact met jou op te nemen (thuisadres, telefoon, e-mail …) Deze toestemming wordt verstrekt voor alle producten en diensten van Toyota, met inbegrip van de mobiliteitsoplossingen (verzekering, financiering, accessoires, verlengde garanties, pechverhelping, onderhoud, web connected diensten …). Deze toestemming is niet verplicht en kan op elk ogenblik ingetrokken worden via het e-mailadres privacy@toyota.be of door een brief te richten aan Toyota Belgium, klantendienst (privacy), Leuvensesteenweg 369, 1932 Zaventem. Als je niet langer gecontacteerd wil worden door je specifieke erkende verdeler/hersteller, neem dan rechtstreeks contact met hem op.